September 7, 2008
Italian Cheese Kuchen

Ingredients
1 graham cracker pie shell
8 oz mascarpone cheese
½ cup blackberry jam
1 can condensed milk
2 egg yolks
1 egg
In a bowl, beat the mascarpone cheese until creamy. Add the condensed milk and stir well. Add the egg and the egg yolks. Stir until everything is incorporated. Add the blackberry jam and give a quick stir. Pour the mixture into the crust. Bake in a 350F preheated oven for about 45 minutes. Broil for a couple of minutes until the top of the Kuchen turns golden brown. Enjoy!
3 comments:
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Hi, just came by your wonderful blog. A cheesecake with condensed milk? now this I've gotta try coz condensed milk is widely used in this part of the world.
That is just a beauty, I'm a sucker for marscapone cheese! Love it.
Heey!! No me digai que eres de Chile, bueno te criaste en Chile y ahora estás en USA, eso entendí!!! que emoción me encantó tu blog, veo que en tus preferidos tienes a varios amigos míos, yo te voy a agregar ahora, sabes que me llamó la atención?? cuando hablabas de Kuchen en Chile, son muy pocas las personas que saben de los kuchen en Chile, yo también puse algunos kuchen. mi mamá los hace fantásticos!!Tengo una amiga Chilena que vive en Suiza,tiene super buenas recetas, si no la conoces te va a encantar. Un gusto en conocerte y cuando quieras me vas a ver, con razón usas como yo la leche condensada es espactacular para los postres. Cariños (podríamos conversar todo el día pero tengo que postear una receta, te gustan los camarones o prawns? mira despues la receta) xxxGloria